Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada ♥
Friday, December 13, 2013 @ 6:28 AM ♥ 0 CHINGU

Assalamualaikum Warahmatullah Wabarakatuh Wamaghfiratuh Waridhwanu ♥
Allahumma Solli Ala Saidina Muhammad ♥
Allahu Allah ♥

InsyaAllah malam ni ana nak kongsikan sedikit sebanyak tentang sahabat baru ana yang ana kenal di kem bumi jati pada minggu yang lalu :) .

Alhamdulillah . Ana berkenalan dengan ramai juga sahabat baru . Antaranya yang sama umur dengan ana . Mereka semua baik² juga . Alhamdulillah Ya Rabb
:'( syukur Alhamdulillah .

Ada juga sahabat baru ,
Yang bersama ana :')
Nama ? Rahsia ♥
Umur ? Rahsia ♥
Tapi yang pasti dia bawah ana je . Hehe .
Kalau tahu umur ana , tahu lah umur dia ≈ .
Comelkan senyuman dia ? .
Ana tak berani nak judge dia lebih² .
Kenal pun baru .

Walaupun dah lama kenal pun , ana still tak berani nak judge orang .
Siapa ana nak judge orang ?
Hanya DIA yang boleh judge manusia .
Ana pun seorang pendosa tanpa noktah nak judge orang . Dosa ana pun tak tertanggung lagi , Allahu Allah :( .

Semoga sahabat fillah ana ni menjadi seorang insan yang mulia , anak yang solehah ♥ even ayahandanya sudah tiada tapi Allah masih ada sayang . Allah masih bersama kita , InsyaAllah sayang ♥
La Tahzan Rabbuna Ma'ana :))

♥ Wassalam ♥